У Міносвіти заявили про шахрайські схеми із використранням їхнього імені

Освіта, Соціалка, Читай

міносвітиВ Україні під “іменем” Міністерства освіти і науки шахраї збирають гроші на потреби АТО.

В Міносвіти повідомили, що останнім часом почастішали випадки звернення до керівників вищих та професійно-технічних навчальних закладів з проханням перерахувати кошти на потреби АТО. Ці прохання визначені як шахрайськи спроби відбивання грошей.

Тому МОН зробило офіційну заяву:

“Міністерство не збирає кошти на будь-які потреби, і тому звернення осіб до навчальних закладів з цього питання вважає злочинним та особливо цинічним. Міністерство освіти і науки звертається до керівників ВНЗ з проханням бути пильними та одразу повідомляти Міністерство про такі випадки та звертатися до правоохоронних органів”.

Перша заступниця міністра освіти Інна Совсун написала у своєму Фейсбуці про злочинні дії і попросила реагувати на них зверненням до Міністерства.

“Вчора мені подзвонили з одного з університетів і сказали, що хтось телефонує, представляється моїм помічником і просить перерахувати гроші на певний рахунок. Я дуже-дуже прошу (а) цього не робити і (б) негайно повідомляти нас і правоохоронні органи!”, – написала Совсун.

 

Вчора мені подзвонили з одного з університетів і сказали, що хтось телефонує, представляється моїм помічником і просить …

Posted by Inna Sovsun on 3 Апрель 2015 г.

 

Схожі новини:

Коментарі