В Україні розпочалася повторна додаткова сесія ЗНО для мешканців окупованих територій

Освіта, Читай

З 5 по 8 липня в Україні пройде повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання для мешканців окупованого Криму, районів Донецької та Луганської областей. 

студенты кримаПро це повідомляється на порталі освітян України.

Повторна додаткова сесія проводиться для осіб, що проживають Автономній Республіці Крим, місті Севастополі та неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей. Також участь у ній можуть узяти особи, які переселилися з тимчасово окупованих територій, які є випускниками 2016 року та були зареєстровані для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, але не змогли пройти тестування з відповідних навчальних предметів під час основної та додаткової сесій.

Так, тестування з української мови та літератури пройде 5 липня у Дніпрі, Києві, Слов’янську та Херсоні. 6 липня можна здати тести з англійської мови у Києві та Херсоні, з біології (Київ, Севєродонецьк та Херсон), російської мови (Херсон). 7 липня тестування з математики (Київ, Слов’янськ, Херсон), а 8 липня – з фізики (Херсон) та історії України (Дніпро, Київ, Слов’янськ та Херсон).

Заяви для участі у повторній додатковій сесії подало 16 осіб: 5 осіб з Донбасу, 11 – з Криму.

Нагадаємо, що військовий хостел в Херсоні пропонує безкоштовне розміщення абітурієнтам з Криму та їхнім батькам на час вступу до внз. 

Схожі новини:

Коментарі