З 1 січня 2024 р. в тимчасово окупованому Криму здорожчає вартість сполучення в приміських поїздах та поїздах до російського Краснодарського краю. Про це повідомляє прес-служба “Кримської залізниці”. “З 1 січня 2024 р. змінюється вартість проїзду в поіздах ООО “Південна приміська пасажирська компанія” у зв’язку з регулюванням транспортних таріфів. Зросте вартість квитків на маршрутах, що курсують…

Читати більше

 З 1 січня 2024 р. у тимчасово окупованому Криму збільшиться вартість проїзду в громадському траспорті. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Зазначається, що ціна поїздки буде складати 35 рублів (14,4 грн), при безготівковій оплаті – 30 рублів (12,3 грн). Проїзд на міжміському транспорті подорожчає до 4 рублів за кілометр.

Читати більше

Море біля узбережжя тимчасово окупованого Севастополя заьружнено мікропластиком. Про це повідомляють вчені Інституту біології південних морей, пишуть росЗМІ. Зазначається, що концентрація мікропластика перевищує норми в 5-6 разів. До 80% того, що знаходять в морі, надхожить з наземних джерел. Головна причина – це смиттєві полігони, які знаходяться в водозаборному басейні Чорного моря.

Читати більше