У тимчасово окупованих районах Херсонської області російські силовики посилюють репресивні заходи. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки України. Зазаначається, що “в межах посилення репресій проти цивільних в окупованих громадах Херсонської області московські загарбники проводять нахабні і жорстокі обшуки”. ГУР повідомляє, що окупанти вриваються до приміщень місцевих мешканців вночі та шукають докази їх проукраїнських поглядів….

Читати більше

У тимчасово окупованому Криму зафіксоване рекордне зростання цін на курячі яйца. Про це повідомляють російські ЗМІ. Так, в Севастополі вартість яєць зросла на 56,28%, а в Криму – на 68,11%. ВІдповідно, окупований Крим є лідером яєчної інфляції. Загалом по росії ціни на яйца зросли на 36,5%. Вартість десятка яєць – 160-190 рублів (1,6-1,9 доларів США).

Читати більше

У тимчасово окупованій Керчі пролунало чотири вибухи, пише телеграм-канал Кримский ветер. Зазначається, що спочатку пролунало два вибухи, потім – ще два. Керченський міст перекрили для руху. У районі стіклотарного заводу та Індустріального шосе зафіксували дим.

Читати більше