В зоні АТО створили штаб із контролю за переміщенням людей і вантажів

Політика, Транспорт, Читай

блок-постВ районі проведення антитерористичної операції створено міжвідомчий штаб із контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів і вантажів, повідомив перший заступник глави СБУ, керівник Антитерористичного центру при СБУ Віталій Маліков.

Як повідомляє в п’ятницю прес-центр СБ України, на нараді глави держави Петра Порошенка з представниками силових відомств Дніпропетровської області В.Маліков повідомив, що на виконання доручення президента з 15 липня також розпочали патрулювання 7 звідних мобільних груп, завданням яких є припинення нелегальних потоків.

До складу цих мобільних груп входять співробітники СБУ, Державної фіскальної служби, Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби України, Військової служби правопорядку і представники волонтерських організацій.

“Охорону і вогневу підтримку груп забезпечують високомобільні десантні війська Збройних сил України. Процесуальний супровід – представники військової прокуратури Генеральної прокуратури України. Групи розташовані в Маріуполі, Волновасі, Кураховому, Дружківці, Слов’янську, Лисичанську, Щасті”, – йдеться в повідомленні.

Схожі новини:

Коментарі