Правозахисники пропонують безкоштовну юридичну допомогу вимушеним переселенцям Київської області

Політика, Соціалка, Читай

права_HumanRightsSignПравозахисна організація “Права людини” пропонує безкоштовну юридичну допомогу внутрішньо переміщеним особам Київської області. Інформація про це розміщена на сайті організації. 

Правозахисники організації здійснюють юридичні консультации для переселенців у межах проекту “Правова допомога внутрішньо переміщеним особам Київської області”, який фінансує Програма розвитку ООН в Україні (в межах проекту “Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні”) та Уряд Японії.

В Київській області за офіційними даними Департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації станом на 31.07.2015 року проживає 42 920 внутрішньо переміщених осіб

Основне завдання проекту – вирішення соціальних та економічних проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Київській області та зміцнення механізмів їхньої адаптації шляхом надання їм безкоштовних юридичних консультацій та іншої правової допомоги, яка необхідна для їхнього захисту і дотримання основних прав людини.

Для того, щоб отримати консультацію або інші послуги, треба заповнили анкету за посиланням

ГО “Правозахисна організація “Права людини” заснована  у листопаді 2011 року. Спеціалізуться на захисті прав і свобод людини

 

Схожі новини:

Коментарі