Джамала безкоштовно заспіває для переселенців

Анонси, Культура, Соціалка, Читай

12 грудня о 20:00 українська співачка Джамала виступить з сольним концертом у концертному залі Stereo Plaza на проспекті Червонозоряному, 119. Вимушених переселенців з Криму та Сходу в знак підтримки співачка запрошує на концерт безкоштовно, – про це повідомляє сайт Крим SOS.

Програма включатиме найкращі композиції виконавиці за її п’ятирічну кар’єру від конкурсних номерів “Нової Хвилі”, де вона в 2009 році отримала гран-прі, до пісень з нещодавно виданого міні-альбому “Дякую”.

На концерті відвідувачів чекає не тільки захоплива програма, проникливий голос  й чудова музика, але й сюрпризи: «Нарешті я буду виступати на майданчику, де люди зможуть танцювати, а то набридли ці сидячі партери! Ми разом із глядачами відправимося в музичну подорож із зупинками на кожному альбомі. Буде і мій улюблений гурт, і духові, і струнний квартети, і сучасні електронні біти і навіть танцюристи на сцені! Ну а сюрпризи я псувати не буду, хоча багато хто порадіє їм не менше, ніж своїм улюбленим пісням» — інтригує Джамала.

В рамках концерту проводиться благодійний аукціон! Розігруються 50 спеціальних лотів: квиток у VIP-фан-зону разом з диском з автографом співачки. Вартість кожного лоту – від 400 грн. Гроші від цього аукціону підуть на допомогу сотням діток-переселенців, батьки яких були вимушені покинути свої домівки через загрозу життя або незгоду з окупаційною владою.

Вимушені переселенці з Криму та Сходу України можуть отримати безкоштовні квитки на концерт, зареєструвавшись за посиланням.

Також Джамала щиро прагне побачити на концерті своїх співвітчизників-кримчан, що переїхали з півострова не тільки у зв’язку з анексією, але й раніше. Отримати безкоштовні квитки вони можуть, якщо зареєструються за посиланням.

Схожі новини:

Коментарі