У Криму будуть слідкувати за морально-психологічним станом населення

Політика, Соціалка, Читай

b6bb4bc66fce95dabeb659f4583a3000У Сімферополі відкрили Центр інформаційних і соціальних технологій розвитку міжнаціональних комунікацій” – бюджетну установу, яка буде займатися захистом морально-психологічного стану мешканців півострова, повідомляє прес-служба кримського “уряду”.

“Це ще один спосіб захистити кримчан від згубних можливих впливів, Від порушення миру та стабільності в Криму”, – вважає “віце-прем’єр” Криму Р.Бальбек. За його словами, головне завдання Центру – займатися захистом “морально-психологічного і морального стану” мешканців півострова, а його діяльність буде спрямована на консолідацію кримського співтовариства. 

Центр буде займатися моніторингом повідомлень у ЗМІ та інших засобах комунікації, здатних негативно вплинути на стан міжнаціональних відносин в республіці. Зокрема, планується відслідковувати ознаки “мови ворожнечі” і виявляти потенційні конфлікти. Запланова співпраця Центра з Кримським федеральним університетом та іншими науковим установми Росії. 

Штат установи разом з адміністративним і технічним персоналом складе 24 людини. У перспективі планується відкриття колл-центру, куди громадяни зможуть звернутися з питань “національного і культурного розвитку”.

Центр знаходиться у структурі  Державного комітету у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян. Глава Держкомнацу Заур Смірнов підкреслив, що аналогічних установ в Російській Федерації не існує.

Схожі новини:

Коментарі