Для жителів Криму почала працювати гаряча лінія

Соціалка, Читай

телефонУ Криму почала працювати гаряча телефонна лінія +38 050 315 68 00 з питань адміністративних послуг. Інформація надаватиметься для громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території АР Крим та звертаються за адміністративними послугами до державних установ на території Херсонської області.

Телефонна гаряча лінія працює  в межах  проекту «Вдосконалення організації надання адміністративних послуг для жителів АР Крим на території Херсонської області» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні. Виконавці проекту:  Молодіжна організація «Нова генерація» у партнерстві з БО «Фонд громади міста Херсон «Захист».

Кримчанам можуть надати інформацію щодо: видів адміністративних послуг; державних установ, які надають адміністративні послуги (їх місця розташування, графік роботи, контакти) на території Херсонської області; порядку отримання адміністративних послуг; переліку документів, необхідних для отримання адміністративних послуг.

Режим роботи гарячої лінії з 9.00 до 18.00.

 

Схожі новини:

Коментарі