США скасує санкції проти Росії тільки після припинення окупації Криму, – Псакі

Політика, Читай

1402442645-2877-psakiСанкції, що були ввеедни США проти Росії залишаться доки Москва не залишить Крим. Про це йдеться в заяві офіційного представника Державного департаменту  Джен Псакі. 

“На цьому тижні, коли Росія намагається перевірити свою цинічну версію про “звільнення” Криму, ми підтверджуємо, що санкції, пов’язані з Кримом залишаться доки буде триматиме окупація. Сполучені Штати продовжують підтримувати суверенітет України, її територіальну цілісність та право на самовизначення”.

Амеріканський урядовець також додала, що США засуджують “мнимий “референдум”, який проводився із порушенням законодавства України та “не відповідав вимогам добровільного, прозорого та демократичного голосування”. 

Псакі підкреслює, що анексією Криму Росія порушила “70 років міжнародного порядку,” та закликає від імені США “президента Путіна припинити окупацію Криму”. 

Нагадаємо, що нещодавно Джен Псакі заявила по те, що документальний фільм Кремля про анексію Криму є свідченням брехливого підходу Росії до подій на півострові та Донбасі. 

 

 

Схожі новини:

Коментарі