У Криму збираються привласнити іноземну власність

Політика, Читай

Окупаційна державна рада Криму збирається внести поправки до “законодавства”, щоб отримати можливість привласнити майно іноземних держав та громадян.

Про це повідосляє “спікер” окупаційного парламенту Криму Володимир Константинов.

“Вважаю цей захід дуже своєчасним і вкрай необхідним. Це буде нокаут для тих, хто продовжує вичавлювати із Криму прибуток і при цьому веде проти нас підривну діяльність. Це недопустимо. Ми не можемо цього терпіти, а наше суспільство має бачити, що в наших діях немає другого дна, що жодних «договірників» з ворогами Росії ми не граємо”, – написав він у своєму телеграм-каналі.

Ці зміни стосуються земельних ділянок та інших об’єктів рухомого та нерухомого майна, що знаходяться на території Криму та належать: іноземним державам, які “здійснюють щодо Росії, наших юридичних та фізичних осіб недружні дії”, а також іноземним особам, пов’язаним із зазначеними іноземними державами, та їх бенефіціарам; особам, які перебувають під контролем зазначених іноземних осіб, незалежно від місця їх реєстрації чи місця переважного провадження ними господарської діяльності.

Константинов вважає, що ці поправки мають сприяти “зростанню патриотизму та викорінювати русофобію”.

Схожі новини:

Коментарі