Ситуація на нафтобазі під Києвом: горить 16 резервуарів, є загиблі серед працівників і пожежників, загорівся ліс

Соціалка, Транспорт, Читай

пожар нефтьНа нафтобазі “Побутрембудматеріали” під Києвом (Глеваха) продовжується пожежа. На даний момент горить 16 резервуарів із нафтою, є загиблі серед працівників і пожежників, загорівся ліс. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

До цього рятувальники ліквідували пожежу одного резервуару ємністю 900 куб.м, проте продовжували палати 8 великих резервуарів по 900 куб. м. та 8 резервуарів ємністю 50 куб.м.

Внаслідок пожежі постраждало 5 осіб, яких з опіками та отруєнням продуктами горіння різних ступенів тяжкості госпіталізовано, повідомляють рятувальники. Cтаном на 9:00 один із працівників нафтобази помер у лікарні від опіків, повідомляє міліція.

Є загиблі серед пожежників, 6 пожежників з опіками відправили до лікарні, ще двоє залишилися в зоні пожежі, повідомляє глава МВС Арсен Аваков.

“Поки що не має зв’язку з трьома рятувальниками”, – повідомляє радник голови МВС Зорян Шкіряк у Facebook

В зоні спалаху перебуває ще одна база нафтопродуктів “KLO”. По тривозі піднято Національну гвардію.

Всього до гасіння залучено 308 осіб та 62 од. техніки, у тому числі рятувальної служби, Міноборони, Укрзалізниці. Також присутні 3 пожежні потяги.

Станом на 12.00 годину поблизу бази загорівся ліс, повідомляє в. о. начальника головного управління ДСНС Валерій Борисов.

Міліція повідомляє, що одна з ймовірних причин пожежі – технічна, при роботі з нафтопродуктами.

За матеріалами: Insider, 112.ua, ДСНС.

Схожі новини:

Коментарі