В Україні презентували план військової деокупації Криму та Донбасу

Політика, Читай

23 червня в Києві презентовали план деокупації та реіїнтеграції тимчасово окупованних територій. 

Авторами документу  є засновник полку “Азов” та лідер “Національного Корпусу” Андрій Білецький та генерал ЗСУ у запасі Сергій Кривонос.

крим україна

У плані наголошується на реалізації військової складової для повернення під контроль Украиїни тимчасово окупованних територій. 

План передбачає декілька ключових етапів. На підготовчому етапі автори пропонують максимально розірвати зв’язки як з тимчасово окупованнрими территоріями, так і з державною-агресором.

У Плані дій передбачається реалізація чотирьоїх складових: гуманітарної, економічної, дипломатичної та військової. 

План передбачає кілька етапів деокупації, серед яких головну роль має зіграти підвищення військово-економічного потенціалу України, економічна блокада окупованних територій та зміна формату дипломатичної співпраці з міжнародними структурами.

Автори акцентують увагу на неможливості повернення Криму та Донбассу виключно диплматичними засобами. 

 

 

Згілно презентованному плану, реінтеграція звільнених територій передбачає введення на них військово-цивільних адміністрацій та скасування виборів на тривалий термін.

Андрій Білецький також зазанчив, що особи, які свідомо отримали російські паспорти позбавляються прав і свобод. Їм буде запропоновано впродовж півроку здати отримані паспорти під загрозою позбавлення українського громадянства.

Схожі новини:

Коментарі