Україна ввела нові санкції проти “депутатів” Держдуми Росії від Криму

Політика, Читай

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України ввела додаткові санкції проти фізичних та юридичних осіб Російської Федерації, повідомляє прес-служба РНБО.
санкции1“У зв’язку з триваючою гібридної агресією РФ проти України РНБО ввела додаткові санкції проти фізичних та юридичних осіб держави-агресора”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, введені санкції проти осіб, незаконно обраних до Державної думи РФ за результатами так званих “виборів”, проведених окупаційною владою на території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Під санкції також попали члени так званих “виборчих комісій”. Нові санкції поширили на українські підприємства в Криму, які були незаконно перереєстровані за російським законодавством. Санкції також введені відносно посадових осіб російських правоохоронних органів і судів, причетних до незаконного утримування українських громадян в РФ.
Крім того, РНБО застосував санкції до колишніх керівників України, які оголошені в розшук, ховаються за кордоном і причетні до фінансування терористичної діяльності і гібридної агресії РФ проти України.
РНБО також ввів санкції проти підконтрольних Росії юридичних осіб, причетних до ведення РФ гібридної війни проти України в інформаційній сфері і кіберпросторі.
“Для забезпечення прозорості та синхронізації дії все санкції, застосовані до фізичних і юридичних осіб, продовжені на один рік”, – підкреслили в прес-службі.

Схожі новини:

Коментарі