СБУ провела антитерористичні навчання на Північно-Кримському каналі

Політика, Читай

Координаційна група Антитерористичного центру при регіональному органі Служби безпеки України провела планове багатоетапне антитерориcтичне тренування на Херсонщини, у тому числі на Північно-Кримському каналі.

Про це повідомляє прес-служба організації. 

Канал СБУ

Зазанчається, что в локаціях, де проводились навчання розташовано низку терористично уразливих і стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури області, зокрема військовий об’єкт ЗСУ, Каховська ГЕС, Каховський судноплавний шлюз та споруди Північно-Кримського каналу.

У тренуваннях взяли участь співробітники ГУ СБУ в АР Крим, Національної та патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії і Держприкордонслужби, підрозділи Збройних сил України, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Головною метою навчань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії провідних суб’єктів боротьби з тероризмом та проведення заходів з протидії можливим диверсіям на потенційно небезпечних об’єктах.

У ході навчань було перевірено рівень захищеності об’єктів критичної інфраструктури, готовності їх адміністрацій, служб безпеки та охорони, місцевих підрозділів правоохоронних органів, спеціальних служб та інших воєнізованих формувань до реагування на надзвичайні події та усунення наслідків можливих терористичних атак.

Схожі новини:

Коментарі