Гончаренко подав законопроект про заборону водопостачання в Крим

Законодавство, Політика, Читай

Народний депутат України, член парламентської фракції “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко зареєстрував у Верховній Раді України проект закону щодо заборони постачання води до тимчасово окупованого Криму. 

гончаренкоПро це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

“Подав в Раду законопроект щодо заборони відновлення водопостачання до Криму до відновлення суверенітету України над Кримським півостровом і прилеглими водами Чорного і Азовського морів”, – написав Гончаренко.
За словами нардепа, “водна криза” в Криму посилюється, однак власних ресурсів (в особливо засушливі роки це 430 млн. куб. м. води) цілком достатньої для задоволення потреб населення – щорічно використовувалось близько 101-105 млн. куб. м води.
“Насправді ж вода потрібна державі-окупанту більшою мірою для забезпечення розвитку промисловості та військових баз. Адже Росія продовжує збільшувати кількість техніки та військового контингенту на півострові. Очевидно, що подача води в Крим призведе до подальшої мілітаризації регіону та продовження «повзучої окупації» на морі”, – підсумовую Гончаренко, додаючи, що аіновити постачання води до Криму можно буде  “виключно за умов відновлення державного суверенітету України над Кримським півостровом і прилеглими водами Чорного і Азовського морів”.

Подав в Раду законопроект щодо заборони відновлення водопостачання до Криму до відновлення суверенітету України над…

Опубліковано Олексієм Гончаренком Понеділок, 21 грудня 2020 р.

Нагадаємо, що окупаційний голова Криму Сергій Аксьонов наголосив, що під Ялтою немає великих запасів прісної води, тому регіон потребує застосування технологій опріснювання. 
 

Схожі новини:

Коментарі