“Наші діти повинні знати правдиву історію”, – Аксьонов під час уроку в школі Сімферополя

Освіта, Політика, Читай
aif

aif

Думку про те, що діти повинні знати правдиву історію висловив під час відкритого уроку “Росія і Крим – спільна доля” у Відкритому космічному ліцеї Сімферополя, “глава” Криму Сергій Аксьонов. Про це повідомляють “РИА Новости“. Паралельно було встановлено відеоміст з п’ятьма школами з Санкт-Петербурга, Ялти, Джанкоя, Феодосії та Сімферополя. Аналогічні  уроки пройшли у всіх школах республіки.

“Наші діти повинні знати нашу правдиву історію, чим далі ми йдемо, тим більше з’являється різних версій, багато з яких є відвертою брехнею”, – наголосив Аксьонов.

До того ж він подякував усім, хто мав відношення до “возз’єднання” з Росією. “Я вдячний колегам, соратникам, депутатам кримського парламенту, всім кримчанам без винятку – це загальна наша перемога, і тут жодна людина не має право самому собі якісь лаври присуджувати”, – підкреслив Аксьонов.

Але особисту подяку кримський “прем’єр” висловив російському президенту Володимиру Путіну, який незважаючи на тиск західних країн, прийняв єдино правильне і мужнє рішення, в тій частині, що допоміг кримчанам відстояти свою землі, мирне небо, повернутися на історичну Батьківщину і не дозволити українським націоналістам “підняти бандерівський прапор в республіці”.

В іншому випадку, на думку Аксенова, Крим чекало невтішне майбутнє. “Все могло обернутися набагато більшою кров’ю, ніж сьогодні в Донецьку, в Новоросії. Ви самі бачите, що творять там карателі”, – додав “голова” Криму.

Нагадаємо, що Аксьонов пообіцяв Порошенкові “кримській трибунал”. 

 

 

Схожі новини:

Коментарі