Голодуючим на Майдані кримчанином займається офіс Джемілєва

Соціалка, Читай
krymr.org

krymr.org

У Мустафи Джемілєва заявили, що вже протягом трьох днів опікуються питанням Сервера Абібулаєва, що голодує на Майдані Незалежності з 1 червня, тобто вже одинадцять днів.

“Для допомоги чоловікові нами була задіяна ціла низка громадських організацій та державних структур, в тому числі: Департамент регіональної політики Адміністрації Президента України, Департамент соціальної політики м.Києва, Київський центр соціальної адаптації, Благодійний Центр “Стефанія” та багато інших служб”, – повідомляють в офісі Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу.

Додають, що Абібулаєв відмовляється від надання допомоги та “вимагає гарантії про видачу йому безкоштовного та постійного житла в Києві”.

Було з’ясовано, що голодуючий отримує пенсію по інвалідності та щомісячну адресну допомогу для переселенців задля оплати житла.

“Але він, чомусь, вважає, що Міністерство соціальної політики має сплачувати його житло в інший спосіб, без його посередництва”, – додають у відомстві.

Окрі цього, стало відомо, що з Бахчисараю Сервер Абібулаєв приїхав півтора роки тому. В Криму в нього залишилась родина.

“Можливо, ключем до вирішення цієї проблеми стало б налагодження його стосунків із сім’єю”, – сподіваються в офісі Джемілєва.

Нагадаємо, на Майдані Незалежності, під стеллою, із пакунками лежить кримчанин Сервер Абібулаєв. Він повісив табличку, що голодує з 1 червня.

 

Схожі новини:

Коментарі