Депутат від “Свободи” вимагає визнати персоною нон ґрата чеського депутата, що відвідав Крим

Політика, Читай

олег осуховськийНардеп від партії “Свобода” Олег Осуховський звертається до МЗС, ССБУ та Держприкордонної служби із вимогою:  з’ясувати, на яких підставах депутат Європарламенту Мілослав Рансдорф перебував у незаконно анексованому Криму. А також він вважає, що “Україна має визнати цього провокатора персоною нон ґрата”. Про це він написав на своїй сторіці у Фейсбук.

“Сьогодні у Брюсселі відбулася спроба антиукраїнської провокації, до якої був причетний депутат Європарламенту від Чехії Мілослав Рансдорф”, – повідомив депутат.

У Брюсселі проходила зустріч “Україна-ЄС”, що об’єднує депутатів європейського та українського парламентів.

“І з’ясувалося, що тут організував «дискусію» Мілослав Рансдорф, відомий тим, що недавно незаконно здійснив візит до окупованого Криму. На організованій ним зустрічі були присутні представники “Опозиційного блоку”. Ми застали виступ такого собі Дмітрія Перліна, який видавав себе за українського експерта, хоча в його візитці зазначені російські телефони. Говорив про те, що конституційна реформа в Україні неправильна, що, мовляв, не залучаються до переговорів представники так званих ЛНР та ДНР, а також русинів. Почуте обурило мене й українських колег, і ми вголос заявили, що тут відбувається провокація. Я сказав, що за цю провокацію несе відповідальність особисто Мілослав Рансдорф, який привів сюди людей, що підтримують терористів”, – пише Осуховський.

 

Сьогодні у Брюсселі відбулася спроба антиукраїнської провокації, до якої був причетний депутат Європарламенту від Чехії …

Posted by Осуховський Олег on 23 Июнь 2015 г.

Схожі новини:

Коментарі