Крим відправив гуманітарну допомогу на Донбас

Соціалка, Читай
nahnews.com.ua

nahnews.com.ua

“Влада” Сімферополя, Судака, Феодосії та Армянська спільно з представниками Сімферопольської і Кримської єпархії Православної церкви зібрали і відправили на Південний Схід України чергову партію гуманітарної допомоги. Про це повідомляє прес-служба “адміністрації” Сімферополя.

“Для адміністрації кримської столиці сьогодні вкрай важливо надати допомогу нашим братам, жителям Донецької та Луганської народних республік. Даний вантаж планується доставити в Дебальцеве. Після відходу українських силовиків від міста практично нічого не залишилося, і в цих умовах живуть люди: старі, жінки, діти “, – зазначив “радник” глави адміністрації Сімферополя Василь Курзяба.

За словами Василя Курзяби, що супроводжує гуманітарний конвой, у складі гуманітарного конвою кілька мікроавтобусів та позашляховиків, транспортування вантажу забезпечують волонтери, священики та парафіяни Сімферопольської і Кримської єпархії. У складі вантажу продукти, дитяче харчування, медикаменти та теплий одяг. 

Нагадуємо, що у Севастополі чоловіки у воєнному одязі дають концерти та збирають гроші для захисників невизнанної держави “Новоросія”.

 

Схожі новини:

Коментарі