Окупанти пом’якшили умови в’їзду до Криму

Соціалка, Читай
В Російській Федерації, яка у 2014 році окупувала Кримський півострів, пом’якшили умови перетину державного кордону. Це пом’якшення розповсюджується на адмінстративний кордон материкової України з тимчасово окупованим Кримом. 
каланчакЯк повідомляє Громадська приймальня УГСПЛ на сторінці в мережі Facebook, теперь мешканці Криму можуть безперешкодно, тобто багато разів виїжджати з Криму на підконтрольну територію України, якщо там постійно проживають їхні близькі родичі (батьки, подружжя, діти). Раніше поїхати до родичів в період дії карантинних обмежень можна було лише одноразово.
 
Вільно їздити на материк можуть ті власники “кримського паспорту”, які працевлаштовані в інших країнах, та можуть підтвердити це офіційно –  контрактом, запрошенням на працевлаштування тошо. Аналогічно можна їздити на роботу та повертатись в Крим багато разів.
Громадяни України, які мешкають на підконтрольній території та не мають паспорту РФ, тепер можуть неодноразово в’їжджати в Крим, якщо на півострові мешкає їх хворий близький родич, який потребує догляду. Раніше до таких родичів можна було проїхати лише один раз.
 

Схожі новини:

Коментарі