Джемілєв закликав Надію Савченко припинити голодування

Політика, Читай
qha.com.ua/

qha.com.ua/

Лідер кримьских татар Мустафа Джемілєв закликав Надію Савченко припинити голодування. Про це він говорив в інтер`ю Укрінформ.

Мустафа-ага застерігає, з огляду на свій досвід, що у Савченко можут початись невідворотні процеси в організмі. Через те, їй потрібно почати їсти, що зовсім не означатиме її слабкість та відсутність волі. “У Надії Савченко зараз практично нічого не працює всередині організму.Натомість Савченко тримається виключно на силі волі і скоро можуть початися невідворотні процеси. Тому голодування потрібно припинити. До того ж думаю, що льотчиця вже домоглася суспільного резонансу, і якщо вона почне їсти, то це не означатиме, що вона здалася”.

Джемілєв вважає, що у Росії вкрай важко досягти мети за допомогою голодування, тому що це не та країна, де правлять принципи гуманності. “Надя вже домоглася того, що можна було. Я вважаю, що їй зараз треба було б зупинитися, бо Росія – агресор, це не та країна, де правлять гуманні принципи. Ми ж бачимо, що в Донецькій і Луганській областях розкидають дитячі іграшки з вибухівкою. Тобто це люди, які вже перейшли допустимі межі”.

“Треба зберегти життя, для того, щоб вийти на волю і боротися з Росією іншими способами”, – додає Джемілєв.

Схожі новини:

Коментарі