Окупанти скасували святкування дня флоту в Севастополі через “атаку” на штаб

Політика, Читай

Штаб Черномосрького флоту РФ в Севастополі атакував безпілотник. Окупанти звинувачують Україну. Українська сторона зазанчає, що це була провокація росіян.

Про це у своєму телеграмі повідомів окупаційний губернатор міста Михайло Развожаєв.

“Сьогодні рано-вранці укронацисти вирішили зіпсувати нам День Військово-Морського флоту. У двір штабу флоту прилетів невідомий об’єкт, за попередніми даними, це – безпілотник. 5 людей поранено, це співробітники штабу флоту, які загинули”, – написав він в Telegram.

За фнформацією прес-служьи ЧФ РФ, удар було нанесено саоробним безпілотником.

“У Севастополі на території штабу Чорноморського флоту внаслідок спрацювання малопотужного вибухового пристрою, встановленого на саморобний БПЛА, через розлітання осколків шибки в одному з приміщень постраждали п’ять осіб”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше Развожаєв додав, що постраждало 6 осіб.

Усі сіяткові заходи до дня ВМФ в Севастополі перенесено.

Спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук заявив, що інформація російських ЗМІ про нібито атаку Збройних сил України на ЧФ росії в Севастополі – відверта провокація.

“Повідомлення тасс про НАЧЕБТО українську атаку штабу чорноморського флоту в Севастополі – відверта провокація. Звільнення нашого Криму від окупантів відбуватиметься не так і набагато ефективніше. На все свій час», – написав Братчук у Telegram.

Нагадаємо, що раніше у Севастополі було скасовано парад ЧФ РФ та святковий концерт до дня флоту.

Схожі новини:

Коментарі