Порошенко хоче спростити в’їзд до зони АТО

Політика, Читай

порохПрезидент України вважає, що необхідно спростити процес в’їзду на територію проведення АТО для мирного населення, повідомляє прес-служба глави держави.

“Ганебно, коли у нас перепустки для перетину лінії зіткнення в АТО, які випускаються на клаптику паперу і 70% з яких підробляються, виготовляються півтора місяця, і людина повинна їздити за ними 4 рази”, – заявив Петро Порошенко в середу, 4 березня, виступаючи на засіданні Національної ради реформ.

Як повідомляє прес-служба, президент вже піднімав це питання на нараді у Головному ситуаційному центрі РНБО. Він переконаний, що оформлення подібних документів може здійснюватися більш простими і сучасними методами. “Це все повинно вирішуватися по електронній пошті. Ми, нарешті, повинні прийти до електронного управління”, – підкреслив глава держави.

Говорячи про перепустки на лінії розмежування, П.Порошенко зазначив, що перевіркою осіб повинні займатися відповідні силові відомства. “Якщо він шпигун, навідник або ще хтось, Служба безпеки повинна мати інформацію в реальному часі. Для нормальних людей ми не повинні створювати жодних проблем”, – зазначив він.

 

Схожі новини:

Коментарі